Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Značení potravin, včetně e-shopů a nových potravin - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Značení potravin, včetně e-shopů a nových potravin - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
Komu je kurz určen: | Seminář je určený pro výrobce a dovozce potravin, dodavatele potravin do stravovacích zařízení, pracovníky odpovídající za dodržování legislativních požadavků při značení potravin, provozovatele potravinářských podniků a e-shopů. |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Obsah kurzu: Novinka, 1 hodina v rámci celého školení téma : Nové potraviny včetně hmyzu, legislativa a schvalovací proces. Novela zákona o potravinách - největší legislativní úprava od vstupu České republiky do EU: - vliv nových požadavků při označování balených a nebalených potravin - způsob naplnění novely zákona o potravinách v prováděcích vyhláškách - správní delikty při nedodržení kvalitativních požadavků, legislativních prohřešků při označování potravin a uvedení zdravotně závadných potravin na trh - vymezení kompetencí dozorových orgánů dle typu provozovatele potravinářského podniku Nařízení o poskytování informací o potravinách spotřebitelům: - způsob uvádění povinných a dobrovolných údajů na etiketě - vztah k ostatním právním předpisům E-shopy Řešení modelových označení výrobků s praktickými ukázkami dle platných legislativních předpisů. Diskuze |
Odborný garant: | Ing. Tereza Fišerová; Mgr. Karolína Mikanová |
Termín: | 5. 2. 2020, 09.00 - 16.30 hod. |
Cena bez DPH: | 2 900 Kč |
Rozsah: | 7,5 hodin |
Místo: | UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9 |