Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Systémové standardy IFS, BRC (informace o akrylamidech)
Systémové standardy IFS, BRC (informace o akrylamidech)
Vše o těchto mezinárodních standardech pro provádění auditů dodavatelů privátních značek.
Systém popisuje požadavky na hygienu a bezpečnost potravin pro podniky zpracovávající potraviny.
Komu je kurz určen: | Seminář je určený pro výrobce a dovozce potravin, dodavatele potravin do stravovacích zařízení. |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Obsah kurzu: Rozdělení norem a používaná terminologie Trendy v zavádění norem a systémů kvality a bezpečnosti potravin Aktuální verze norem kvality a bezpečnosti potravin Požadavky norem IFS a BRC pro potraviny Oblasti norem IFS a BRC pro potraviny Aktuality a poslední změny norem IFS a BRC Příklady častých neshod z praxe |
Odborný garant: | Ing. Michal Vild |
Termín: | připravuje se |
Cena bez DPH: | 2 900 Kč |
Rozsah: | 7,5 hodiny |
Místo: | UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9 |