Systém HALAL / KOSHER v potravinářství

Systém HALAL / KOSHER v potravinářství

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy

Seznámíte se s požadavky netradičního systému v potravinářství HALAL / KOSHER, s podmínkami na provoz, pracovníky a finálními výrobky, které jsou pod těmito režimy vyráběny, podmínkami zavedení a udržování systémů a zkušenostmi z auditů systému HALAL / KOSHER. Také Vám představíme možnosti prodeje výrobků s těmito certifikáty a podmínky vývozu potravin do třetích zemí.

Komu je kurz určen: Seminář je určený pro výrobce a dovozce potravin, dodavatele potravin do stravovacích zařízení
Co se na kurzu naučíte: Obsah kurzu:
Obecné požadavky HALAL /KOSHER, požadavky na certifikaci.
Podání informace o požadavcích auditorů na provozy.
Diskuze o uplatnění pravidel Halal/ Kosher přímo na konkrétních provozech.
Co je HALAL?
HALAL produkty
Co je HARAM?
Etika při jídle a pití
Halal & HACCP
IHI-Halal-Standard
Certifikační schéma
Co je Kosher a Kašrut?
Tóra
Základní pravidla šchity
Trejfe a nevela
Glatt košer a Košer le-mehadrin
Odborný garant: Ing. Jan Kobliha
Termín: 16. 4. 2024, 09.00 - 15.00 hod.
Cena bez DPH: 3 900 Kč
Rozsah: 6 hodiny
Místo: UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9