Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Systém HALAL / KOSHER v potravinářství
Systém HALAL / KOSHER v potravinářství
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy
Seznámíte se s požadavky netradičního systému v potravinářství HALAL / KOSHER, s podmínkami na provoz, pracovníky a finálními výrobky, které jsou pod těmito režimy vyráběny, podmínkami zavedení a udržování systémů a zkušenostmi z auditů systému HALAL / KOSHER. Také Vám představíme možnosti prodeje výrobků s těmito certifikáty a podmínky vývozu potravin do třetích zemí.
Komu je kurz určen: | Seminář je určený pro výrobce a dovozce potravin, dodavatele potravin do stravovacích zařízení |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Obsah kurzu: Obecné požadavky HALAL /KOSHER, požadavky na certifikaci. Podání informace o požadavcích auditorů na provozy. Diskuze o uplatnění pravidel Halal/ Kosher přímo na konkrétních provozech. Co je HALAL? HALAL produkty Co je HARAM? Etika při jídle a pití Halal & HACCP IHI-Halal-Standard Certifikační schéma Co je Kosher a Kašrut? Tóra Základní pravidla šchity Trejfe a nevela Glatt košer a Košer le-mehadrin |
Odborný garant: | Ing. Jan Kobliha |
Termín: | 16. 4. 2024, 09.00 - 15.00 hod. |
Cena bez DPH: | 3 900 Kč |
Rozsah: | 6 hodiny |
Místo: | UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9 |