Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Správná výrobní a hygienická praxe ve stravování - OBSAZENO
Správná výrobní a hygienická praxe ve stravování - OBSAZENO
Školení je zaměřené na praktické použití principů SVHP a zásad HACCP přímo v provozech kuchyní, restaurací, jídelen, konferenčních center a podobně. Absolvent kurzu bude schopný nejen samostatně provádět dohled na pracovišti, ale také zavádět nový provoz.
Komu je kurz určen: | Všem pracovníkům provozů stravování a cateringu, restaurací, jídelen, kuchyní, vedení Front of House & Back of House, šéfkuchařům, F&B managerům, živnostníkům v pohostinské činnosti. |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | V praxi ověřené postupy, jak zavádět a řídit provoz podle pravidel Správné Výrobní a Hygienické Praxe, jak vybrat dodavatele, proškolit zaměstnance a podřízené, vést dokumentaci, či jednat s dozorovými orgány. |
Odborný garant: | Ing. Michal Vild |
Termín: | 24. 5. 2022, 09.00 - 15.30 hod. |
Cena bez DPH: | 3 500 Kč |
Rozsah: | 6,5 hodin |
Místo: | UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9 |