Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Komu je kurz určen: | Seminář je určený pro pracovníky podnikových laboratoří, technology, pracovníky ve výrobě a vývoji potravin, pracovníky oddělení kvality obchodních řetězců, pracovníky příjmu potravin, pracovníky gastronomických provozů. |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Obsah kurzu: Vysvětlení senzorické analýzy Smyslové orgány a jejich vnímání Senzorická laboratoř, hodnotitelé Hodnocení vzorku - používané metody Příklady aplikace senzorické analýzy Identifikace základních chutí Identifikace vůní Prahová citlivost chuti Rozpoznání intenzity chuti a vůně Určení chuťové paměti a vzrůstající intenzity barvy Vyhodnocení |
Odborný garant: | Ing. Tomáš Čapek, CSc., Ing. Robin Čapek, Ing. Jan Kobliha |
Termín: | 26. 6. 2019, 09.00 - 16.30 hod. |
Cena bez DPH: | 4 490 Kč |
Rozsah: | 7,5 hodin |
Místo: | UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9 |