Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Interní auditor systému
Interní auditor systému
Provozovatelé potravinářského podniku mají za povinnost ze zákona ověřovat své systémy pomocí interních auditů. Interní audit je činnost, která je specifická, a při které se využívají principy ČSN EN ISO 19011. Školení seznámí auditory s formou auditování, psychologií komunikace při auditu i obsahem všech činností, které by při auditu měly být provedeny. Školení provedou naši lead auditoři, a tak frekventanti mohou dostat osvědčení o absolvování kurzu, které potřebují jako důkaz získání kvalifikace interního auditora.
Komu je kurz určen: | Seminář je určený pro výrobce a dovozce potravin, dodavatele potravin do stravovacích zařízení. |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Osnova kurzu: Význam a cíle auditů Terminologie a definice. Používané normy a předpisy. Potřebné zdroje pro prověřování. Typy prověrek. Etapy procesu prověrky. Lidský faktor při prověrce. Zásady pro řízení programu prověrek. |
Odborný garant: | Ing. Michal Vild |
Termín: | 25. 5. 2018, 09.00 - 16.30 hod. |
Cena bez DPH: | 2 900 Kč |
Rozsah: | 7,5 hodin |
Místo: | UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9 |