Interní auditor v potravinářství

Interní auditor v potravinářství

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy.

Provozovatelé potravinářského podniku mají za povinnost ze zákona ověřovat své systémy pomocí interních auditů. Interní audit je činnost, která je specifická, a při které se využívají principy ČSN EN ISO 19011. Školení seznámí auditory s formou auditování, psychologií komunikace při auditu i obsahem všech činností, které by při auditu měly být provedeny. Absolventi dostanou osvědčení o absolvování kurzu, které potřebují jako důkaz získání kvalifikace interního auditora.

Komu je kurz určen: Seminář je určený pro výrobce a dovozce potravin, dodavatele potravin do stravovacích zařízení.
Co se na kurzu naučíte: Osnova kurzu:
Používané normy pro auditování
Typy auditů
Terminologie
Zásady auditování
Řízení programu auditů
Činnosti při auditu
Charakteristika auditu
Správné a špatné auditní postupy
Příklady obvyklých neshod
Jaké oblasti prověřujeme
Dokumentace – formuláře
Řešení konfliktů při auditu
Lidský faktor při prověrce
Příklady auditních otázek a checklist
Odborný garant: Ing. Eva Poláková, Ph.D.
Termín: 9. 6. 2025, 09.00 - 15.00 hod.
Cena bez DPH: 3 900 Kč
Rozsah: 6 hodiny
Místo: UniConsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9