Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Interní auditor v potravinářství
Interní auditor v potravinářství
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy.
Provozovatelé potravinářského podniku mají za povinnost ze zákona ověřovat své systémy pomocí interních auditů. Interní audit je činnost, která je specifická, a při které se využívají principy ČSN EN ISO 19011. Školení seznámí auditory s formou auditování, psychologií komunikace při auditu i obsahem všech činností, které by při auditu měly být provedeny. Absolventi dostanou osvědčení o absolvování kurzu, které potřebují jako důkaz získání kvalifikace interního auditora.
Komu je kurz určen: | Seminář je určený pro výrobce a dovozce potravin, dodavatele potravin do stravovacích zařízení. |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Osnova kurzu: Používané normy pro auditování Typy auditů Terminologie Zásady auditování Řízení programu auditů Činnosti při auditu Charakteristika auditu Správné a špatné auditní postupy Příklady obvyklých neshod Jaké oblasti prověřujeme Dokumentace – formuláře Řešení konfliktů při auditu Lidský faktor při prověrce Příklady auditních otázek a checklist |
Odborný garant: | Ing. Eva Poláková, Ph.D. |
Termín: | 9. 6. 2025, 09.00 - 15.00 hod. |
Cena bez DPH: | 3 900 Kč |
Rozsah: | 6 hodiny |
Místo: | UniConsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 |