Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Interní auditor systémů kvality a bezpečnosti potravin
Interní auditor systémů kvality a bezpečnosti potravin
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy
Obsah:
Rozdělení norem a používaná terminologie
Trendy v zavádění GFSI norem pro potraviny (BRC, IFS, FSCC22000)
Požadavky norem (prostředí, procesy, dokumentace, hygiena, analýzy rizik atd.)
Příklady častých neshod z praxe
Význam a cíle interních auditů, typy interních auditů
Etapy procesu interních auditů (příprava, audit, po auditní procesy)
Lidský faktor při prověrce a požadavky na auditory
Komu je kurz určen: | Seminář je určen jak pro výrobce, dovozce potravin, tak pro obchodní firmy, nebo pro maloobchodní řetězce. Školení rozšíří kvalifikaci interních auditorů v rámci vnitřních interních auditů, tak v případě auditů zákaznických, nebo u auditů dodavatelských. |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Školení seznámí auditory se správnou auditorskou praxí. Zejména metodika, systém, měkké dovednosti, nebo časté nedostatky při auditování. Auditorská metodika bude v příkladech vztažena na základy mezinárodních systémů kvality a bezpečnosti potravin, požadavky zákazníků a na autenticitu potravin. |
Odborný garant: | Ing. Michal Vild |
Termín: | 27. 1. 2025, 09.00 - 15.30 hod. |
Cena bez DPH: | 3 900 Kč |
Rozsah: | 6 hodiny |
Místo: | UniConsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 |