Interní auditor systémů kvality a bezpečnosti potravin

Interní auditor systémů kvality a bezpečnosti potravin

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy

Obsah:
Rozdělení norem a používaná terminologie
Trendy v zavádění GFSI norem pro potraviny (BRC, IFS, FSCC22000)

Požadavky norem (prostředí, procesy, dokumentace, hygiena, analýzy rizik atd.)
Příklady častých neshod z praxe

Význam a cíle interních auditů, typy interních auditů
Etapy procesu interních auditů (příprava, audit, po auditní procesy)
Lidský faktor při prověrce a požadavky na auditory

Komu je kurz určen: Seminář je určen jak pro výrobce, dovozce potravin, tak pro obchodní firmy, nebo pro maloobchodní řetězce. Školení rozšíří kvalifikaci interních auditorů v rámci vnitřních interních auditů, tak v případě auditů zákaznických, nebo u auditů dodavatelských.
Co se na kurzu naučíte: Školení seznámí auditory se správnou auditorskou praxí. Zejména metodika, systém, měkké dovednosti, nebo časté nedostatky při auditování.
Auditorská metodika bude v příkladech vztažena na základy mezinárodních systémů kvality a bezpečnosti potravin, požadavky zákazníků a na autenticitu potravin.
Odborný garant: Ing. Michal Vild
Termín: 27. 1. 2025, 09.00 - 15.30 hod.
Cena bez DPH: 3 900 Kč
Rozsah: 6 hodiny
Místo: UniConsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9