Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Interní audit v potravinářství
Interní audit v potravinářství
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy
Provozovatelé potravinářského podniku mají za povinnost ze zákona ověřovat své systémy pomocí interních auditů. Interní audit je činnost, která je specifická, a při které se využívají principy ČSN EN ISO 19011. Školení seznámí auditory s formou auditování, psychologií komunikace při auditu i obsahem všech činností, které by při auditu měly být provedeny. Školení provedou naši lead auditoři, a tak frekventanti mohou dostat osvědčení o absolvování kurzu, které potřebují jako důkaz získání kvalifikace interního auditora.
Komu je kurz určen: | Seminář je určený pro výrobce a dovozce potravin, dodavatele potravin do stravovacích zařízení. |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Osnova kurzu: Význam a cíle auditů Terminologie a definice. Používané normy a předpisy. Potřebné zdroje pro prověřování. Typy prověrek. Etapy procesu prověrky. Lidský faktor při prověrce. Zásady pro řízení programu prověrek. |
Odborný garant: | Ing. Michal Vild |
Termín: | 5. 2. 2024, 09.00 - 16.30 hod. |
Cena bez DPH: | 3 900 Kč |
Rozsah: | 7 hodiny |
Místo: | UniConsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 |