Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe
HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy
Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.
Komu je kurz určen: | Seminář je určený pro výrobce a dovozce potravin, dodavatele potravin do stravovacích zařízení. |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Obsah kurzu (SVHP) 1. Legislativa – zákonné požadavky 2. Obecné principy správné výrobní a hygienické praxe 3. Zásady čištění a dezinfekce 4. Odpady 5. Deratizace a dezinsekce 6. Zásady osobní a provozní hygieny 7. Požadavky na zdravotní stav osob 8. Zdravotní nebezpečí z potravin a jejich rizika Obsah kurzu (HACCP) 1. Legislativní zakotvení 2. Základní principy 3. Základní pojmy 4. Struktura HACCP |
Odborný garant: | Ing. Eva Poláková, Ph.D. |
Termín: | 27. 2. 2025, 09.00 - 15.30 hod. |
Cena bez DPH: | 3 900 Kč |
Rozsah: | 6,5 hodin |
Místo: | UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9 |