Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Bezpečnost potravin
Bezpečnost potravin
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.
Komu je kurz určen: | Seminář je určený pro výrobce a dovozce potravin, dodavatele potravin do stravovacích zařízení. |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Obsah kurzu: 1. Co je a co zahrnuje bezpečnost potravin 2. Legislativa – zákonné požadavky 3. Obecné principy správné výrobní a hygienické praxe 4. Zásady čištění a dezinfekce 5. Odpady 6. Deratizace a dezinsekce 7. Zásady osobní a provozní hygieny 8. Požadavky na zdravotní stav osob 9. Zdravotní nebezpečí z potravin a jejich rizika |
Odborný garant: | Ing. Jan Kobliha |
Termín: | 1. 3. 2024, 09.00 - 15.30 hod. |
Cena bez DPH: | 3 900 Kč |
Rozsah: | 6,5 hodin |
Místo: | UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9 |