Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
(Online/Webinář - živě s možností dotazů) Jak na znovuotevření restaurací?
(Online/Webinář - živě s možností dotazů) Jak na znovuotevření restaurací?
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Jde o praktické rady před otevřením stravovacího provozu, pro průběh služby těsně po nouzového stavu a řešení požadavků vlády v praxi. Získáte kompletní přehled o povinných i doporučených požadavcích. Výrazný prostor je věnován řešení vašich konkrétních dotazů.
Komu je kurz určen: | majitelům a vedoucím stravovacích provozů |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Osnova: Před otevřením provozu - Jak nakládat s potravinami - Jak prověřit vybavení a média - Jak proškolit zaměstnance Rizikové body v provozu - Příjem surovin - Kontrola pracovníků - Nakládání s obaly - Praxe uvnitř čistého provozu - Charakteristiky výdeje (okénko nebo servis) - Organizace v prostoru pro hosty a jejich pohyb Podmínky definované vládou Doporučená opatření Diskuse |
Odborný garant: | Ing. Tomáš Čapek, CSc. |
Termín: | 22. 5. 2020, 10.00 - 11.00 hod. |
Cena bez DPH: | 490 Kč |
Rozsah: | 1 hodina |
Místo: | online (z UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9) |