Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Značení alergenů v pokrmech
Aktuální kurzy
Doplňky stravy - účinky a značení
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Během kurzu získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení (včetně „on hold“ seznamu) a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě (připravovaná novelizace Vyhlášky 58/2018 Sb.). Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy.
HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy
Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.
Značení potravin pro marketingové specialisty
Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Interní auditor systémů kvality a bezpečnosti potravin
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy
Obsah:
Rozdělení norem a používaná terminologie
Trendy v zavádění GFSI norem pro potraviny (BRC, IFS, FSCC22000)
Požadavky norem (prostředí, procesy, dokumentace, hygiena, analýzy rizik atd.)
Příklady častých neshod z praxe
Význam a cíle interních auditů, typy interních auditů
Etapy procesu interních auditů (příprava, audit, po auditní procesy)
Lidský faktor při prověrce a požadavky na auditory
Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.
Připravuje se
Systémové standardy IFS, BRC (informace o akrylamidech)
Vše o těchto mezinárodních standardech pro provádění auditů dodavatelů privátních značek.
Systém popisuje požadavky na hygienu a bezpečnost potravin pro podniky zpracovávající potraviny.
Proběhlá školení
Senzorické hodnocení potravin
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.
Metrologie
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy.
Dodržování předpisů v oblasti metrologie, informace o zajištění metrologických vlastností měřidel, ověřování pracovních měřidel stanovených a kalibrace pracovních měřidel nestanovených. Kurz je vhodný jako prvotní i periodický.
Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě - OBSAZENO
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.
WEBINÁŘ zdarma na téma: Dotace pro potravináře PRV 2.10.2024
Zveme Vás na webinář ZDARMA
Pojďte s námi prozkoumat, na co vše můžete získat dotace.
DOTACE PRO VÝROBCE POTRAVIN PRV
Kdy: 2.10.2024
Čas: 10.00 – 10.30
Kde: Teams - pošleme pozvánku
Představíme vám jediné dotace na stavbu a výjimečné dotace pro jakékoliv technologie a stroje, které potřebujete do výroby.
Vše připravíme na klíč.
Účast na akci je bezplatná, podmínkou je pouze registrace.
Před konáním webináře bude registrovaným zájemcům zaslán potřebný odkaz.
Senzorické hodnocení potravin
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy
Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.
Senzorické hodnocení potravin
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.
Webinář / Online ZDARMA - Strategický plán SZPI 2023-2027 - POTRAVINÁŘI
Pořádáme pro Vás webinář na Strategický plán SZPI 2023-2027, který se uskuteční ve čtvrtek 30.5.2023. Akce proběhne na platformě Microsoft Teams.
Účast na akci je bezplatná, podmínkou je registrace, kterou je možné provést nejpozději do 29.5.2023 nebo do vyčerpání kapacity.
Před konáním webináře bude registrovaným zájemcům zaslán potřebný odkaz. Na kurzu se budou prezentovat dotační příležitosti pro potravinářské a zemědělské podniky. Pozornost bude věnována zejména aktuálním a plánovaným výzvám. Projdeme také tipy a doporučení, které maximalizují šance k uspění žádosti.
Obrana podniku a potravin
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Přijďte k nám na kurz, kde se dozvíte, jak tento postup ve Vašem podniku zdokumentovat, zavést a udržovat. V dnešní době je více než kdy dříve klíčové zajistit, aby potraviny, které konzumujeme, byly nejen chutné a zdravé, ale zejména bezpečné, kvalitní a ve shodě s legislativou, autenticitou, či požadavky zákazníka.
Legislativně správný E-SHOP
Součástí školení je občerstvení.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Školení je zaměřen na potravinářský e-shop, kde se dozvíte co všechno musíte splňovat dle platné legislativy.
Bezpečnost potravin
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.
Systém HALAL / KOSHER v potravinářství
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy
Seznámíte se s požadavky netradičního systému v potravinářství HALAL / KOSHER, s podmínkami na provoz, pracovníky a finálními výrobky, které jsou pod těmito režimy vyráběny, podmínkami zavedení a udržování systémů a zkušenostmi z auditů systému HALAL / KOSHER. Také Vám představíme možnosti prodeje výrobků s těmito certifikáty a podmínky vývozu potravin do třetích zemí.
Snídaně pro zájemce o dotace
Snídaně proběhne v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Tešíme se na Vás
Tým UniConsulting s.r.o.
Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.
HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy
Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.
Doplňky stravy - účinky a značení
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Senzorické hodnocení potravin
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Značení potravin pro marketingové specialisty
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
Bezpečnost potravin
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.
Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.
Senzorické hodnocení potravin - ZRUŠENO
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Interní audit v potravinářství
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy
Provozovatelé potravinářského podniku mají za povinnost ze zákona ověřovat své systémy pomocí interních auditů. Interní audit je činnost, která je specifická, a při které se využívají principy ČSN EN ISO 19011. Školení seznámí auditory s formou auditování, psychologií komunikace při auditu i obsahem všech činností, které by při auditu měly být provedeny. Školení provedou naši lead auditoři, a tak frekventanti mohou dostat osvědčení o absolvování kurzu, které potřebují jako důkaz získání kvalifikace interního auditora.
HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.
Senzorické hodnocení potravin - ZRUŠENO
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Obrana podniku a potravin - OBSAZENO
Součástí školení je občerstvení.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Přijďte k nám na kurz, kde se dozvíte, jak tento postup ve Vašem podniku zdokumentovat, zavést a udržovat.
Značení potravin pro marketingové specialisty
Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Označování potravin dle slovenské legislativy
Ve spolupráci s našimi kolegy ze slovenské pobočky Vás seznámíme s legislativními požadavky na značení výrobků na Slovensku. Po absolvování obdržíte tištěné materiály a osvědčení o absolvování.
Doplňky stravy - účinky a značení
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Během školení získáte informace, jak uvést doplněk stravy na český trh, na co si dát pozor, čeho se vyvarovat. Ukážeme, jak doplňky stravy správně značit – povinné informace, výživová a zdravotní tvrzení, marketingové informace, grafická vyobrazení. Seznámíme Vás riziky plynoucími z tzv. „nových potravin“, za jakých podmínek je lze použít pro výrobu potravin. Věnovat se budeme i novinkám v legislativě.
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Bezpečnost potravin
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.
Dotační školení IFS verze 8
Aktuálně nabízíme poslední volná místa na dotační školení u nás v podniku pro vaše zaměstnance.
Školení je zcela zdarma pro prvozpracovatele, kteří zpracovávají maso, mléko, rostlinné a živočišné produkty dle aktuálního celního sazebníku, příloha 1, podle článku 38 Smlouvy. Radí prověříme, zda spadáte do podporované kategorie.
Veškerá administrativa jde za námi. Naši školitelé jsou certifikovaní, v případě zájmu můžeme tedy vystavit osvědčení o absolvování školení pro případné audity.
Kurz se uskuteční pouze v případě naplněné kapacity 15 lidí.
V případě zájmu o školení nebo další informace se prosím obracejte na:
Ing. Elišku Klenkovou |+420 607 006 389| eliska.klenkova@uniconsultingcz.cz
Značení potravin dle platné legislativy
Kurz bude probíhat presenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Webinář / Online ZDARMA - Stradegicky plán SZPI 2023-2027- ZEMĚDĚLCI
Pořádáme pro Vás webinář - Strategický plán SZPI 2023 -2027, který se uskuteční v úterý 20.6.2023. Akce proběhne na platformě Microsoft Teams.
Účast na akci je bezplatná, podmínkou je registrace, kterou je možné provést nejpozději do 19.6.2023 nebo do vyčerpání kapacity.
Před konáním webináře bude registrovaným zájemcům zaslán potřebný odkaz. Na kurzu se budou prezentovat dotační příležitosti pro potravinářské a zemědělské podniky. Pozornost bude věnována zejména aktuálním a plánovaným výzvám. Projdeme také tipy a doporučení, které maximalizují šance k uspění žádosti.
Webinář / Online ZDARMA - Strategický plán SZPI 2023-2027 - POTRAVINÁŘI
Pořádáme pro Vás webinář na Strategický plán SZPI 2023-2027, který se uskuteční v úterý 20.6.2023. Akce proběhne na platformě Microsoft Teams.
Účast na akci je bezplatná, podmínkou je registrace, kterou je možné provést nejpozději do 19.6.2023 nebo do vyčerpání kapacity.
Před konáním webináře bude registrovaným zájemcům zaslán potřebný odkaz. Na kurzu se budou prezentovat dotační příležitosti pro potravinářské a zemědělské podniky. Pozornost bude věnována zejména aktuálním a plánovaným výzvám. Projdeme také tipy a doporučení, které maximalizují šance k uspění žádosti.
Webinář / Online ZDARMA - Poradenství k získání certifikátů IFS, ISO, BRC...
Cílem tohoto programu je podpora nákupu poradenských služeb pro malé a střední podniky za účelem získání certifikátů potřebných pro potravinářství a průmysl (certifikace výrobků, procesů, systému řízení).
Výstupem projektu bude certifikát.
(IFS. BRC, GMP/GHP, HACCP, ISO 22000 atd...)
Doplňky stravy - účinky a značení
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Senzorické hodnocení potravin- OBSAZENO
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Doplňky stravy - účinky a značení - OBSAZENO
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Senzorické hodnocení potravin - OBSAZENO
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Legislativně správný E-SHOP
Součástí školení je občerstvení.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Školení je zaměřen na potravinářský e-shop, kde se dozvíte co všechno musíte splňovat dle platné legislativy.
Palčivá témata v potravinářství
Součástí školení je občerstvení.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Nové PRV na jaře 2023 - Jak zvýšit šance na úspěch Vaší žádosti
Pořádáme pro Vás webinář s názvem Nové PRV na jaře 2023, který se uskuteční v úterý 20.6.2023. Akce proběhne na platformě Microsoft Teams.
Účast na akci je bezplatná, podmínkou je registrace, kterou je možné provést nejpozději do 19.6.2023 nebo do vyčerpání kapacity.
Před konáním webináře bude registrovaným zájemcům zaslán potřebný odkaz.Na kurzu se budou prezentovat dotační příležitosti pro potravinářské a zemědělské podniky. Pozornost bude věnována zejména aktuálním a plánovaným výzvám. Projdeme také tipy a doporučení, které maximalizují šance k uspění žádosti.
OBSAZENO Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.
Senzorické hodnocení potravin
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Značení potravin pro marketingové specialisty
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
Doplňky stravy - účinky a značení
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Správná výrobní a hygienická praxe ve stravování - OBSAZENO
Školení je zaměřené na praktické použití principů SVHP a zásad HACCP přímo v provozech kuchyní, restaurací, jídelen, konferenčních center a podobně. Absolvent kurzu bude schopný nejen samostatně provádět dohled na pracovišti, ale také zavádět nový provoz.
Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě
Kurz bude probíhat presenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.
Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
(Online/Webinář) Internetový prodej potravin – povinnosti při provozu e-shopu a značení
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Během školení získáte informace o základních povinnostech prodejců při provozu e-shopu s potravinami, internetové reklamě a přehled výživových a zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na e-shopech. Ukážeme Vám, jak správně uvádět informace o prodávaných potravinách - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy.
Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
Značení potravin - aktuální informace o zemi původu primární složky
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
(Online/Webinář - živě s možností dotazů) Jak na znovuotevření restaurací?
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Jde o praktické rady před otevřením stravovacího provozu, pro průběh služby těsně po nouzového stavu a řešení požadavků vlády v praxi. Získáte kompletní přehled o povinných i doporučených požadavcích. Výrazný prostor je věnován řešení vašich konkrétních dotazů.
(Online/Webinář) Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
(Online/Webinář) Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
(Online/Webinář) Značení potravin - aktuální informace o zemi původu primární složky
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
Značení potravin, včetně e-shopů a nových potravin - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
(OBSAZENO) Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Značení potravin, včetně e-shopů - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
(OBSAZENO) Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Značení potravin, včetně e-shopů a nových potravin - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
(OBSAZENO) Značení potravin, včetně e-shopů - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe
Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.
Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Interní auditor systému
Provozovatelé potravinářského podniku mají za povinnost ze zákona ověřovat své systémy pomocí interních auditů. Interní audit je činnost, která je specifická, a při které se využívají principy ČSN EN ISO 19011. Školení seznámí auditory s formou auditování, psychologií komunikace při auditu i obsahem všech činností, které by při auditu měly být provedeny. Školení provedou naši lead auditoři, a tak frekventanti mohou dostat osvědčení o absolvování kurzu, které potřebují jako důkaz získání kvalifikace interního auditora.
Zákonné požadavky na označování potravin (vliv Novely zákona o potravinách a Nařízení 1169/2011 na značení potravin)
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě. Hlavním tématem je vliv Novely zákona o potravinách a Nařízení 1169/2011 na značení potravin. Přineste si vlastní produkt, provedeme na něm vzorové značení.