Značení alergenů v pokrmech

Aktuální kurzy

Doplňky stravy - účinky a značení

Termín: 3. 12. 2024, 10.00 - 14.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Během kurzu získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení (včetně „on hold“ seznamu) a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě (připravovaná novelizace Vyhlášky 58/2018 Sb.). Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy.

Více informací

HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe

Termín: 13. 1. 2025, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy

Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.

Více informací

Značení potravin pro marketingové specialisty

Termín: 15. 1. 2025, 09.00 - 14.00 hod.

Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.

Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Více informací

Interní auditor systémů kvality a bezpečnosti potravin

Termín: 27. 1. 2025, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy

Obsah:
Rozdělení norem a používaná terminologie
Trendy v zavádění GFSI norem pro potraviny (BRC, IFS, FSCC22000)

Požadavky norem (prostředí, procesy, dokumentace, hygiena, analýzy rizik atd.)
Příklady častých neshod z praxe

Význam a cíle interních auditů, typy interních auditů
Etapy procesu interních auditů (příprava, audit, po auditní procesy)
Lidský faktor při prověrce a požadavky na auditory

Více informací

Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě

Termín: 25. 2. 2025, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.

Více informací

Připravuje se

Systémové standardy IFS, BRC (informace o akrylamidech)

Termín: připravuje se

Vše o těchto mezinárodních standardech pro provádění auditů dodavatelů privátních značek.

Systém popisuje požadavky na hygienu a bezpečnost potravin pro podniky zpracovávající potraviny.

Více informací

Proběhlá školení

Senzorické hodnocení potravin

Termín: 28. 11. 2024, 09.00 - 16.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.

Více informací

Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě

Termín: 26. 11. 2024, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.

Více informací

Metrologie

Termín: 4. 11. 2024, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy.

Dodržování předpisů v oblasti metrologie, informace o zajištění metrologických vlastností měřidel, ověřování pracovních měřidel stanovených a kalibrace pracovních měřidel nestanovených. Kurz je vhodný jako prvotní i periodický.

Více informací

Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě - OBSAZENO

Termín: 8. 10. 2024, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.

Více informací

WEBINÁŘ zdarma na téma: Dotace pro potravináře PRV 2.10.2024

Termín: 2. 10. 2024, 10.00 - 10.30 hod.

Zveme Vás na webinář ZDARMA

Pojďte s námi prozkoumat, na co vše můžete získat dotace.

 

DOTACE PRO VÝROBCE POTRAVIN PRV

Kdy: 2.10.2024

Čas: 10.00 – 10.30

Kde: Teams - pošleme pozvánku

 

Představíme vám jediné dotace na stavbu a výjimečné dotace pro jakékoliv technologie a stroje, které potřebujete do výroby.

Vše připravíme na klíč.

 

Účast na akci je bezplatná, podmínkou je pouze registrace.

Před konáním webináře bude registrovaným zájemcům zaslán potřebný odkaz. 

Více informací

Senzorické hodnocení potravin

Termín: 17. 9. 2024, 09.00 - 16.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.

Více informací

HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe

Termín: 6. 8. 2024, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy

Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.

Více informací

Senzorické hodnocení potravin

Termín: 18. 7. 2024, 09.00 - 16.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.

Více informací

Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě

Termín: 4. 6. 2024, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.

Více informací

Webinář / Online ZDARMA - Strategický plán SZPI 2023-2027 - POTRAVINÁŘI

Termín: 30. 5. 2024, 10.00 - 12.00 hod.

Pořádáme pro Vás webinář na Strategický plán SZPI 2023-2027, který se uskuteční ve čtvrtek 30.5.2023. Akce proběhne na platformě Microsoft Teams.

Účast na akci je bezplatná, podmínkou je registrace, kterou je možné provést nejpozději do 29.5.2023 nebo do vyčerpání kapacity.

Před konáním webináře bude registrovaným zájemcům zaslán potřebný odkaz. Na kurzu se budou prezentovat dotační příležitosti pro potravinářské a zemědělské podniky. Pozornost bude věnována zejména aktuálním a plánovaným výzvám. Projdeme také tipy a doporučení, které maximalizují šance k uspění žádosti.

Více informací

Obrana podniku a potravin

Termín: 14. 5. 2024, 10.00 - 14.00 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Přijďte k nám na kurz, kde se dozvíte, jak tento postup ve Vašem podniku zdokumentovat, zavést a udržovat. V dnešní době je více než kdy dříve klíčové zajistit, aby potraviny, které konzumujeme, byly nejen chutné a zdravé, ale zejména bezpečné, kvalitní a ve shodě s legislativou, autenticitou, či požadavky zákazníka.

 

Více informací

Legislativně správný E-SHOP

Termín: 22. 4. 2024, 10.00 - 14.00 hod.

Součástí školení je občerstvení.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.

Školení  je zaměřen na potravinářský e-shop, kde se dozvíte co všechno musíte splňovat dle platné legislativy.

 

Více informací

Bezpečnost potravin

Termín: 17. 4. 2024, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.

 

Více informací

Systém HALAL / KOSHER v potravinářství

Termín: 16. 4. 2024, 09.00 - 15.00 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy

Seznámíte se s požadavky netradičního systému v potravinářství HALAL / KOSHER, s podmínkami na provoz, pracovníky a finálními výrobky, které jsou pod těmito režimy vyráběny, podmínkami zavedení a udržování systémů a zkušenostmi z auditů systému HALAL / KOSHER. Také Vám představíme možnosti prodeje výrobků s těmito certifikáty a podmínky vývozu potravin do třetích zemí.

Více informací

Snídaně pro zájemce o dotace

Termín: 11. 4. 2024, 09.30 - 12.00 hod.

Snídaně proběhne v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Tešíme se na Vás 

Tým UniConsulting s.r.o.

Více informací

Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě

Termín: 9. 4. 2024, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.

Více informací

HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe

Termín: 3. 4. 2024, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy

Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.

Více informací

Doplňky stravy - účinky a značení

Termín: 20. 3. 2024, 10.00 - 14.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.

Více informací

Senzorické hodnocení potravin

Termín: 12. 3. 2024, 09.00 - 16.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.

Více informací

Značení potravin pro marketingové specialisty

Termín: 6. 3. 2024, 09.00 - 14.00 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?

Více informací

Bezpečnost potravin

Termín: 1. 3. 2024, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.

 

Více informací

Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě

Termín: 7. 2. 2024, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.

Více informací

Senzorické hodnocení potravin - ZRUŠENO

Termín: 6. 2. 2024, 09.00 - 16.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy

Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.

Více informací

Interní audit v potravinářství

Termín: 5. 2. 2024, 09.00 - 16.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy

Provozovatelé potravinářského podniku mají za povinnost ze zákona ověřovat své systémy pomocí interních auditů. Interní audit je činnost, která je specifická, a při které se využívají principy ČSN EN ISO 19011. Školení seznámí auditory s formou auditování, psychologií komunikace při auditu i obsahem všech činností, které by při auditu měly být provedeny. Školení provedou naši lead auditoři, a tak frekventanti mohou dostat osvědčení o absolvování kurzu, které potřebují jako důkaz získání kvalifikace interního auditora.

Více informací

HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe

Termín: 5. 1. 2024, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.

Více informací

Senzorické hodnocení potravin - ZRUŠENO

Termín: 6. 12. 2023, 09.00 - 16.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.

Více informací

Obrana podniku a potravin - OBSAZENO

Termín: 27. 11. 2023, 10.00 - 14.00 hod.

Součástí školení je občerstvení.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.

Přijďte k nám na kurz, kde se dozvíte, jak tento postup ve Vašem podniku zdokumentovat, zavést a udržovat. 

 

Více informací

Značení potravin pro marketingové specialisty

Termín: 1. 11. 2023, 09.00 - 14.00 hod.

Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.

Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Více informací

Označování potravin dle slovenské legislativy

Termín: 18. 10. 2023, 09.00 - 14.00 hod.

Ve spolupráci s našimi kolegy ze slovenské pobočky Vás seznámíme s legislativními požadavky na značení výrobků na Slovensku. Po absolvování obdržíte tištěné materiály a osvědčení o absolvování.

Více informací

Doplňky stravy - účinky a značení

Termín: 17. 10. 2023, 10.00 - 14.30 hod.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.

Během školení získáte informace, jak uvést doplněk stravy na český trh, na co si dát pozor, čeho se vyvarovat. Ukážeme, jak doplňky stravy správně značit – povinné informace, výživová a zdravotní tvrzení, marketingové informace, grafická vyobrazení. Seznámíme Vás riziky plynoucími z tzv. „nových potravin“, za jakých podmínek je lze použít pro výrobu potravin. Věnovat se budeme i novinkám v legislativě.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Více informací

Bezpečnost potravin

Termín: 6. 10. 2023, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.

 

Více informací

Dotační školení IFS verze 8

Termín: 19. 9. 2023, 09.00 - 16.30 hod.

Aktuálně nabízíme poslední volná místa na dotační školení u nás v podniku pro vaše zaměstnance. 

Školení je zcela zdarma pro prvozpracovatele, kteří zpracovávají maso, mléko, rostlinné a živočišné produkty dle aktuálního celního sazebníku, příloha 1, podle článku 38 Smlouvy. Radí prověříme, zda spadáte do podporované kategorie.

Veškerá administrativa jde za námi. Naši školitelé jsou certifikovaní, v případě zájmu můžeme tedy vystavit osvědčení o absolvování školení pro případné audity.

Kurz se uskuteční pouze v případě naplněné kapacity 15 lidí.

V případě zájmu o školení nebo další informace se prosím obracejte na:

Ing. Elišku Klenkovou |+420 607 006 389| eliska.klenkova@uniconsultingcz.cz

 

Více informací

Značení potravin dle platné legislativy

Termín: 5. 9. 2023, 09.00 - 15.30 hod.

Kurz bude probíhat presenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.

Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Více informací

Webinář / Online ZDARMA - Stradegicky plán SZPI 2023-2027- ZEMĚDĚLCI

Termín: 20. 6. 2023, 11.00 - 12.00 hod.

Pořádáme pro Vás webinář - Strategický plán SZPI 2023 -2027, který se uskuteční v úterý 20.6.2023. Akce proběhne na platformě Microsoft Teams.

Účast na akci je bezplatná, podmínkou je registrace, kterou je možné provést nejpozději do 19.6.2023 nebo do vyčerpání kapacity.

Před konáním webináře bude registrovaným zájemcům zaslán potřebný odkaz. Na kurzu se budou prezentovat dotační příležitosti pro potravinářské a zemědělské podniky. Pozornost bude věnována zejména aktuálním a plánovaným výzvám. Projdeme také tipy a doporučení, které maximalizují šance k uspění žádosti.

Více informací

Webinář / Online ZDARMA - Strategický plán SZPI 2023-2027 - POTRAVINÁŘI

Termín: 20. 6. 2023, 09.30 - 10.30 hod.

Pořádáme pro Vás webinář na Strategický plán SZPI 2023-2027, který se uskuteční v úterý 20.6.2023. Akce proběhne na platformě Microsoft Teams.

Účast na akci je bezplatná, podmínkou je registrace, kterou je možné provést nejpozději do 19.6.2023 nebo do vyčerpání kapacity.

Před konáním webináře bude registrovaným zájemcům zaslán potřebný odkaz. Na kurzu se budou prezentovat dotační příležitosti pro potravinářské a zemědělské podniky. Pozornost bude věnována zejména aktuálním a plánovaným výzvám. Projdeme také tipy a doporučení, které maximalizují šance k uspění žádosti.

Více informací

Webinář / Online ZDARMA - Poradenství k získání certifikátů IFS, ISO, BRC...

Termín: 18. 5. 2023, 10.00 - 10.30 hod.

Cílem tohoto programu je podpora nákupu poradenských služeb pro malé a střední podniky za účelem získání certifikátů potřebných pro potravinářství a průmysl (certifikace výrobků, procesů, systému řízení).

Výstupem projektu bude certifikát.

(IFS. BRC, GMP/GHP, HACCP, ISO 22000 atd...)

Více informací

Doplňky stravy - účinky a značení

Termín: 17. 5. 2023, 10.00 - 14.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.

Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.

Více informací

Senzorické hodnocení potravin- OBSAZENO

Termín: 10. 5. 2023, 09.00 - 16.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.

Více informací

Doplňky stravy - účinky a značení - OBSAZENO

Termín: 12. 4. 2023, 10.00 - 14.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.

Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.

Více informací

Senzorické hodnocení potravin - OBSAZENO

Termín: 22. 3. 2023, 09.00 - 16.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.

Více informací

Legislativně správný E-SHOP

Termín: 15. 2. 2023, 10.00 - 13.30 hod.

Součástí školení je občerstvení.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.

Školení  je zaměřen na potravinářský e-shop, kde se dozvíte co všechno musíte splňovat dle platné legislativy.

 

Více informací

Palčivá témata v potravinářství

Termín: 14. 2. 2023, 10.00 - 14.00 hod.

Součástí školení je občerstvení.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.

 

Více informací

Nové PRV na jaře 2023 - Jak zvýšit šance na úspěch Vaší žádosti

Termín: 10. 1. 2023, 10.00 - 10.30 hod.

Pořádáme pro Vás webinář s názvem Nové PRV na jaře 2023, který se uskuteční v úterý 20.6.2023. Akce proběhne na platformě Microsoft Teams.

Účast na akci je bezplatná, podmínkou je registrace, kterou je možné provést nejpozději do 19.6.2023 nebo do vyčerpání kapacity.

Před konáním webináře bude registrovaným zájemcům zaslán potřebný odkaz.Na kurzu se budou prezentovat dotační příležitosti pro potravinářské a zemědělské podniky. Pozornost bude věnována zejména aktuálním a plánovaným výzvám. Projdeme také tipy a doporučení, které maximalizují šance k uspění žádosti.

Více informací

OBSAZENO Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě

Termín: 29. 11. 2022, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.

Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.

Více informací

Senzorické hodnocení potravin

Termín: 23. 11. 2022, 09.00 - 16.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.

Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.

Více informací

Značení potravin pro marketingové specialisty

Termín: 12. 10. 2022, 09.00 - 14.00 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?

Více informací

Doplňky stravy - účinky a značení

Termín: 30. 8. 2022, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.

Více informací

Správná výrobní a hygienická praxe ve stravování - OBSAZENO

Termín: 24. 5. 2022, 09.00 - 15.30 hod.

Školení je zaměřené na praktické použití principů SVHP a zásad HACCP přímo v provozech kuchyní, restaurací, jídelen, konferenčních center a podobně. Absolvent kurzu bude schopný nejen samostatně provádět dohled na pracovišti, ale také zavádět nový provoz.

Více informací

Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě

Termín: 2. 11. 2021, 09.00 - 15.30 hod.

Kurz bude probíhat presenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.

Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.

Více informací

Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty

Termín: 19. 10. 2021, 09.00 - 14.00 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?

Více informací

Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty

Termín: 19. 10. 2021, 09.00 - 14.00 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?

Více informací

(Online/Webinář) Internetový prodej potravin – povinnosti při provozu e-shopu a značení

Termín: 16. 3. 2021, 09.00 - 15.30 hod.

Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).

Během školení získáte informace o základních povinnostech prodejců při provozu e-shopu s potravinami, internetové reklamě a přehled výživových a zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na e-shopech. Ukážeme Vám, jak správně uvádět informace o prodávaných potravinách - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy.

Více informací

Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů

Termín: 21. 10. 2020, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.

Více informací

Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty

Termín: 14. 10. 2020, 09.00 - 14.00 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?

Více informací

Značení potravin - aktuální informace o zemi původu primární složky

Termín: 5. 10. 2020, 09.00 - 16.00 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.

Více informací

(Online/Webinář - živě s možností dotazů) Jak na znovuotevření restaurací?

Termín: 22. 5. 2020, 10.00 - 11.00 hod.

Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).

Jde o praktické rady před otevřením stravovacího provozu, pro průběh služby těsně po nouzového stavu a řešení požadavků vlády v praxi. Získáte kompletní přehled o povinných i doporučených požadavcích. Výrazný prostor je věnován řešení vašich konkrétních dotazů.

Více informací

(Online/Webinář) Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů

Termín: 20. 5. 2020, 09.00 - 15.30 hod.

Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).

Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.

Více informací

(Online/Webinář) Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty

Termín: 19. 5. 2020, 09.00 - 14.00 hod.

Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).

Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?

Více informací

(Online/Webinář) Značení potravin - aktuální informace o zemi původu primární složky

Termín: 13. 5. 2020, 09.00 - 16.00 hod.

Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).

Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.

Více informací

Značení potravin, včetně e-shopů a nových potravin - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)

Termín: 5. 2. 2020, 09.00 - 16.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.

Více informací

(OBSAZENO) Senzorické hodnocení potravin I. a II.

Termín: 9. 10. 2019, 09.00 - 16.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.

Více informací

Značení potravin, včetně e-shopů - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)

Termín: 19. 9. 2019, 09.00 - 16.00 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.

Více informací

(OBSAZENO) Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů

Termín: 18. 9. 2019, 09.00 - 15.30 hod.

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.

Více informací

Senzorické hodnocení potravin I. a II.

Termín: 11. 7. 2019, 09.00 - 16.30 hod.

Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.

Více informací

Senzorické hodnocení potravin I. a II.

Termín: 26. 6. 2019, 09.00 - 16.30 hod.

Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.

Více informací

Značení potravin, včetně e-shopů a nových potravin - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)

Termín: 6. 6. 2019, 09.00 - 16.30 hod.

Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.

Více informací

(OBSAZENO) Značení potravin, včetně e-shopů - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)

Termín: 20. 3. 2019, 09.00 - 16.30 hod.

Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.

Více informací

Senzorické hodnocení potravin I. a II.

Termín: 6. 2. 2019, 09.00 - 16.30 hod.

Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.

Více informací

HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe

Termín: 11. 12. 2018, 09.00 - 15.30 hod.

Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.

Více informací

Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů

Termín: 6. 12. 2018, 09.00 - 16.30 hod.

Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.

Více informací

Interní auditor systému

Termín: 25. 5. 2018, 09.00 - 16.30 hod.

Provozovatelé potravinářského podniku mají za povinnost ze zákona ověřovat své systémy pomocí interních auditů. Interní audit je činnost, která je specifická, a při které se využívají principy ČSN EN ISO 19011. Školení seznámí auditory s formou auditování, psychologií komunikace při auditu i obsahem všech činností, které by při auditu měly být provedeny. Školení provedou naši lead auditoři, a tak frekventanti mohou dostat osvědčení o absolvování kurzu, které potřebují jako důkaz získání kvalifikace interního auditora.

Více informací

Zákonné požadavky na označování potravin (vliv Novely zákona o potravinách a Nařízení 1169/2011 na značení potravin)

Termín: 6. 3. 2018, 09.00 - 15.30 hod.

Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě. Hlavním tématem je vliv Novely zákona o potravinách a Nařízení 1169/2011 na značení potravin. Přineste si vlastní produkt, provedeme na něm vzorové značení.

Více informací