25. 10. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Senzorické hodnocení potravin
celý text
25. 10. 2024
Pro více informací prosím klikněte zde:UniConsulting, s.r.o. | HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe
celý text
25. 10. 2024
Více informací klikněte zde: UniConsulting, s.r.o. | Značení potravin pro marketingové specialisty
celý text
07. 10. 2024
Pro více informací a přihlášení prosím klikněte zde: UniConsulting, s.r.o. | Doplňky stravy - účinky a značení
celý text
27. 09. 2024
Pro více informací prosím klikněte níže na odkaz a budete přesměrováni.
UniConsulting, s.r.o. | Senzorické hodnocení potravin
celý text
26. 09. 2024
Pro více informací a přihlášení prosím klikněte zde: UniConsulting, s.r.o. | WEBINÁŘ zdarma na téma: Dotace pro potravináře PRV 2.10.2024
celý text
24. 05. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Senzorické hodnocení potravin
celý text
24. 05. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Systém HALAL / KOSHER v potravinářství
celý text
21. 05. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Senzorické hodnocení potravin
celý text
08. 05. 2024
UniConsulting, s.r.o. | Interní audit v potravinářství
celý text
12. 04. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Obrana podniku a potravin
celý text
12. 04. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Webinář / Online ZDARMA - Strategický plán SZPI 2023-2027 - POTRAVINÁŘI
celý text
09. 04. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Legislativně správný E-SHOP
celý text
05. 04. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě
celý text
25. 03. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Systém HALAL / KOSHER v potravinářství
celý text
22. 03. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě
celý text
21. 03. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe
celý text
15. 03. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Dotační školení
celý text
22. 02. 2024
Přijměte naše pozvání na snídani se specialisty na dotace pro výrobce potravin. Pochutnáte si a dozvíte se o dotacích pro potravináře z Programu rozvoje…
celý text
05. 02. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Senzorické hodnocení potravin
celý text
01. 02. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Kreativní vouchery
celý text
02. 01. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Bezpečnost potravin
celý text
02. 01. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Obrana podniku a potravin
celý text
02. 01. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Značení potravin pro marketingové specialisty
celý text
01. 01. 2024
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě
celý text
01. 01. 2024
Pro více informací a přihlášení na toto školení prosím klikněte zde: UniConsulting - Školení
celý text
20. 12. 2023
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | Interní audit v potravinářství
celý text
06. 12. 2023
Více informací:UniConsulting, s.r.o. | HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe
celý text
31. 03. 2022
Seminář je určený pro výrobce a dovozce potravin, dodavatele potravin do stravovacích zařízení.
Více informací: UniConsulting, s.r.o. | Interní audit…
celý text
29. 03. 2022
Dozvíte se o změnách a novinkách nejen v legislativě, ale také k aktuálnímu přístupu z praxe v celé oblasti značení potravin.
Více informací: UniConsulting,…
celý text
29. 03. 2022
Kurz je určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s aktuální legislativou.
Více informací: UniConsulting,…
celý text
20. 04. 2021
Evidence skutečného majitele
Nově je nutné, kromě trvající povinnosti zápisu osoby také zápis struktury vztahů evidujících osob, zpřístupnění údajů…
celý text
14. 03. 2019
Ve spolupráci s našimi kolegy ze slovenské pobočky Vás seznámíme s legislativními požadavky na značení výrobků na Slovensku. Přineste si svůj výrobek,…
celý text
14. 09. 2018
Až do 13. listopadu 2017 poskytujeme poradenství na téma Bezpečnost potravin pro zemědělce a výrobce potravin zcela zdarma!
Máte dotaz? Vyplňte formulář…
celý text
14. 09. 2018
Nezapomeňte, že nejvyužívanější dotace pro potravináře a zemědělce se blíží.
Dotace: 40%
Dotace se podávají 9.10. – 30.10.
Pro potravináře, zemědělce…
celý text
04. 09. 2018
Je omezování potravinových odpadů tématem pro gastronomii?
Musíme si přiznat, že v přemíře denních starostí zanikají některá závažná celospolečenská…
celý text
30. 04. 2018
Dozvíte se o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s…
celý text
13. 04. 2018
Školení je zaměřené na praktické použití principů SVHP a zásad HACCP přímo v provozech kuchyní, restaurací, jídelen, konferenčních center a podobně. Absolvent…
celý text
06. 04. 2018
Seminář je určený pro výrobce a dovozce potravin, dodavatele potravin do stravovacích zařízení, pracovníky odpovídající za dodržování legislativních požadavků…
celý text
03. 04. 2018
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách…
celý text
23. 03. 2018
Značení a bezpečnost potravin: 8 hod, 9 osob, 2900 Kč za všechny osoby - jaro 2018 (osnova: legislativa, akrylamidy, značení, výživové látky, přídatné…
celý text
21. 03. 2018
Školení seznámí auditory s formou auditování, psychologií komunikace při auditu i obsahem všech činností, které by při auditu měli být provedeny. Školení…
celý text
13. 02. 2018
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě. Hlavním tématem je vliv Novely zákona o potravinách a Nařízení 1169/2011…
celý text
23. 11. 2017
Dne 5.12.2017 pořádáme školení na interního auditora.
Více informací a registrace naleznete ZDE.
celý text
02. 11. 2017
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě. Hlavním tématem je vliv Novely zákona o potravinách a Nařízení 1169/2011…
celý text
30. 10. 2017
Až do 13. listopadu 2017 poskytujeme poradenství na téma Bezpečnost potravin pro zemědělce a výrobce potravin zcela zdarma!
Máte dotaz? Vyplňte formulář…
celý text
26. 10. 2017
Provozujete závodní kuchyni, jídelnu nebo konferenční centrum? Nechte se proškolit, jak v provozu používat Správnou výrobní a hygienickou praxi. Školení…
celý text
20. 10. 2017
Dne 1.11.2017 ve Střední škole zemědělské a potravinářské v Klatovech pořádáme seminář s názvem Bezpečná gastronomie - nové zákonné povinnosti pro stravování.
Program…
celý text
05. 10. 2017
Odevzdání žádostí o dotace 10.10. - 30.10.2017 nově pro pekaře a cukráře + stále platí pro výrobce potravin a krmiv na: auta, stavby, technologie, prodejny.…
celý text
26. 01. 2017
Ve spolupráci s AHR jsme pro Vás vytvořili službu horké linky. Naše společnost UniConsulting tak pro Vás zabezpečuje rychlé informace ve chvíli, kdy…
celý text
05. 10. 2016
Blíží se konec odevzdávání žádostí o dotace. Tento týden uzavíráme okruh našich klientů, kterým budeme pomáhat s přípravou žádosti o dotace z Programu…
celý text
16. 05. 2016
Školení "Značení doplňků stravy II" se koná 8.6.2016
Toto školení rozšiřuje informace školení "Značení doplňků stravy I".
Během školení získáte přehled…
celý text
18. 04. 2016
Už 76 provozů musela letos zavřít Státní zemědělská a potravinářská inspekce kvůli nevyhovujícím hygienickým podmínkám. Podle inspektorů zůstává situace…
celý text
30. 03. 2016
2. kolo příjmu žádostí o dotace běží v termínu 3.5.2016 - 16.5.2016
Dotace mohou žádat zemědělci na:
1) Nezemědělskou činnost: stavba/rekonstrukce provozovny…
celý text
09. 11. 2015
Legislativní smršť v potravinovém právu
Dne 19. listopadu 2015 máte možnost setkat se s majitelem společnosti UniConsulting Ing. Tomášem Čapkem na konferenci…
celý text
30. 10. 2015
Školení Halal a Kosher
Navštivte náš seminář zaměřený na systémy Halal a Kosher. Školení se koná 3. listopadu ve školicím centru naší společnosti.
Více…
celý text
13. 10. 2015
Standards Map - your roadmap to sustainable trade
Aplikace Standard Maps poskytuje komplexní, ověřené a transparentní informace o dobrovolných normách…
celý text
15. 09. 2015
Školení Hygienické minimum s termínem konání 20. 10. 2015
Vzhledem k Vašemu zájmu otevíráme v říjnu kurz hygienického minima.
Přihlásit se můžete…
celý text
22. 07. 2015
Vyhláška č. 172/2015 Sb., o informační povinnosti příjemce potravin v místě určení
Ve Sbírce zákonů ČR byla zveřejněna vyhláška č. 172/2015 Sb., o…
celý text
23. 06. 2015
PŘEHLED PŘEDPISŮ PUBLIKOVANÝCH VE SBÍRCE ZÁKONŮ ČR ČÁSTKA 61/2015
143/2015 Sb.Účinnost od: 1. července 2015NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 8. června 2015 o náležitostech…
celý text
18. 05. 2015
Kurz "Nové požadavky a rozdíly BRC verze 6 a verze 7"
Nově jsme zařadili do nabídky našich školení seminář, jehož cílem je seznámit Vás s novou verzí…
celý text
20. 04. 2015
Ing. Tomáš Čapek, CSc., přednáší v rámci Roadshow AHR
Majitel a jednatel společnosti UniConsulting, Ing. Tomáš Čapek, CSc., prezentuje v rámci Roadshow…
celý text
17. 04. 2015
Falšování potravin - aktuální problém
Co je falšování. Které potraviny jsou nejvíce falšovány. Přečtěte si více o falšování a bezpečnosti potravin ve…
celý text
18. 03. 2015
Vepřové, skopové, kozí a drůbeží maso - označení dle nařízení (EU) č. 1169/2011
Od 1. 4. 2015 bude muset být označeno čerstvé, chlazené a zmrazené maso…
celý text
03. 03. 2015
Označování potravin - příručka pro spotřebitele
Příručka je souhrnem informací o významu a provedení údajů uváděných na potravinářských výrobcích a při…
celý text
07. 02. 2015
Dietní pokrmy mohou do školních jídelen nově dodávat i jiní provozovatelé stravovacích služeb.
Ve Sbírce zákonů ČR byla zveřejněna vyhláška č. 17/2015…
celý text
29. 01. 2015
Pravidla pro uvádění na trh a splnění informační povinnosti
Provozovatel potravinářského podniku, který vyrábí nebo uvádí na trh doplňky stravy, je od…
celý text
19. 01. 2015
Do restaurací a dalších stravovacích provozů míří nové kontroly
Na provozovatele restaurací čeká od začátku roku nápor. Nejde o počet zákazníků, ale množství…
celý text
16. 01. 2015
Sedmé vydání normy BRC
Světová norma pro bezpečnost potravin - BRC 7 - je dostupná od 7. ledna 2015. Auditovat se podle požadavků aktualizované normy…
celý text
07. 01. 2015
Povinnost provozovatelů zařízení společného stravování poskytovat informace o alergenních složkách
Co je potravinová alergie a intolerance a jak se projevuje?
Jaké…
celý text
05. 01. 2015
Rozšíření povinnosti oznámení o další kategorie potravin (doplňky stravy, výrobky z révy vinné, aj.)
Od 1. 1. 2015 je účinná vyhláška č. 320/2014 Sb.,…
celý text
02. 12. 2014
Na jídelních lístcích se už brzy objeví informace o nebezpečných alergenech, které pokrmy obsahují a které nejčastěji způsobují zdravotní problémy. Přísným…
celý text
29. 09. 2014
Vláda ČR dne 22. září schválila:
1053/14 Návrh nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 125/2011 Sb., o stanovení informačních povinností příjemcům…
celý text
15. 09. 2014
„Společnosti si uvědomují, že kvalitní informace na výrobku nejsou jen pojítkem se spotřebitelem, ale také prvním a nejčastějším kontaktem dozorových orgánů…
celý text
01. 08. 2014
Staňte se součástí našeho týmu. Hledáme poradce pro výživu a označování potravin a doplňků stravy.
Pracovní náplň:
Poradenství a vzdělávání skupin, rodin…
celý text
07. 07. 2014
UniConsulting spolutvůrce metodického pokynu
Naše společnost byla přizvána k účasti na jednání s AHR ČR a krajskými hygieniky, které probíhá pravidelně…
celý text
20. 06. 2014
Od 13.12. 2014 nabývá účinnosti Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011 ze dne 25. října 2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům.…
celý text
22. 05. 2014
Vážení obchodní přátelé,
je nám potěšením informovat Vás o novém semináři "senzorické hodnocení potraivn" zařazeném do nabídky otevřených kurzů.
Termín…
celý text
28. 04. 2014
Nabízíme Vám komplexní poradenské služby v oblasti doplňků stravy. Pomůžeme Vám s tvorbou etiket, notifikací potravinových doplňků. Přečtěte si více o…
celý text
07. 02. 2014
Vážení obchodní přátelé,
nově jsme do naší nabídky kurzů zařadili seminář věnující se požadavkům potravinářských systémů Halal a Kosher. Seznámíte se…
celý text
15. 11. 2013
Vážení obchodní přátelé,
je nám potěšením představit nové webové stránky naší společnosti - www.OznacovaniPotravin.cz.
Nová webová prezentace přináší…
celý text
31. 10. 2013
Informace o jednotlivých aktuálních výzvách naleznete níže, souhrnné informace pak kliknutím na odkazy Rozvoj, Inovace, ICT a strategické služby
Vzhledem…
celý text
31. 10. 2013
Pro velký zájem jsme pro Vás připravili další termíny školení ke značení potravin.
Značení potravin pro výrobce
Značení potravin pro řetězce
Značení…
celý text
30. 08. 2013
Značení přídatných látek zejména u pekařských výrobků
Nařízení (EU) č. 1169/2011 stanoví, že složky mají být označené podle „okamžiku jejich použití při…
celý text
10. 07. 2013
Značení steviolglykosidů na potravinách
Steviolglykosidy jsou pro výrobce alternativou k běžně používaným sladidlům právě pro svůj způsob výroby z rostlinného…
celý text
19. 06. 2013
Dotace pro vinaře
Společná organizace trhu
Pro firmy zpracovávající víno
Žadatel: Mikro, malé a střední podnikyZemědělský…
celý text
29. 05. 2013
Konec přechodného období pro požadavky na chemické vlastnosti hraček
Dne 19. července 2013 končí dvouleté přechodné období, které podle § 25 odst. 2 nařízení…
celý text
12. 05. 2013
Žadatel: Výrobce potravin (i zemědělec), výrobce krmivCelkové výdaje: 100.000 - až 30 mil. KčVýše…
celý text
18. 03. 2013
Staňte se součástí našeho oddělení pro značení potravin.
Do našeho týmu hledáme posilu na pozici "Specialista značení potravin"
celý text
07. 03. 2013
Aktuální přehled potravinářské legislativy naleznete zde.
Zdroj: Potravinářská komora
celý text
07. 02. 2013
Potravinářské přídatné látky (aditiva) jsou chemické látky, které se přidávají do potravin kvůli vylepšení nebo zachování jejich trvanlivosti nebo vzhledu,…
celý text
25. 01. 2013
Od 1.1. 2013 musí být všechny nové certifikáty HACCP vydávány pouze podle dokumentu Všeobecné požadavky na systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických…
celý text
22. 01. 2013
Žadatel: Mikro, malý, střední a velký podnik do 750 zaměstnanců a obratu nižší než 200 mil. EURCelkové výdaje: …
celý text
11. 12. 2012
Program rozvoje venkova - Inovace potravinářských provozů
DOTACE NA TECHNOLOGIE, REKONSTRUKCE, VÝSTAVBU, VÝZKUM PRO VÝROBU POTRAVIN A KRMIV INOVATIVNÍHO…
celý text
06. 12. 2012
V květnu 2012 vyšlo nařízení 432/2012 EU, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení při označování potravin, které je zatím poslední, ale…
celý text
03. 12. 2012
Program rozvoje venkova - Nezemědělské činnosti zemědělských podnikatelů
DOTACE na opravy/myčky zemědělských strojů, výroba pelet, hnojiv, dřevovýroba,…
celý text
27. 11. 2012
V červnu tohoto roku vyšlo nařízení Komise (EU) č. 579/2012 o změně nařízení (ES) č. 607/2009, které nově stanovuje povinnost označit ve vinařském výrobku…
celý text
23. 11. 2012
Program rozvoje venkova - Modernizace zemědělských podniků
DOTACE NA JÍMKY - HNOJIŠTĚ - STÁJE
Kdo má nárok na podporu:
Zemědělci/Fyzické nebo právnické…
celý text
06. 11. 2012
Bezmála dvě třetiny obyvatel Česka nesouhlasí s přejmenováním pomazánkového másla, které v polovině října nařídil Soudní dvůr EU. Jako alternativní by…
celý text
02. 10. 2012
Na koordinační schůzce, kde byli přítomni zástupci MZe, MZ, MPO, kontrolních orgánů a další zainteresovaní účastníci, byl projednáván postup při aplikaci…
celý text
05. 09. 2012
V květnu tohoto roku vyšlo evropské nařízení (ES, č. 432/2012) uvádějící seznam povolených zdravotních tvrzení. Jedná se o tzv. funkční zdravotní tvrzení…
celý text
20. 08. 2012
Na konci roku 2011 byl vydán prováděcí předpis k novince v české legislativě - zákonu o předcházení ekologické újmě. Pro rok 2012 vzniká pro velkou část…
celý text
16. 08. 2012
Dotační program: VYUŽÍVÁNÍ PORADENSKÝCH SLUŽEB
Kdo má nárok na podporu:
Zemědělci/Fyzické nebo právnické osoby hospodařící v lesích
Předmět dotace:
Finanční…
celý text
25. 05. 2012
Přehled vzdělávacích akcí z Programu rozvoje venkova ke stažení zde.
celý text
18. 05. 2012
Provozovatelé restauračních a jiných stravovacích zařízení mají k dispozici sérii krátkých videoprůvodců, jež jsou zaměřeny na dodržování správné hygienické…
celý text
23. 04. 2012
ZAČÍNÁTE PODNIKAT? PODNIKÁTE? ŘEKNĚTE SI O PENÍZE Z EU
Chcete si otevřít vlastní penizion? Zrekonstruovat svou restauraci? Víte, že můžete požádat…
celý text
20. 03. 2012
Tradiční veletrhy TECHAGRO, ANIMAL VETEX, SILVA REGINA se v letošním roce uskuteční v jarním termínu od 31. března do 4. dubna. Společnost UniConsulting …
celý text
08. 03. 2012
Společnost UniConsulting poskytuje své služby a hájí zájmy fyzických a právnických osob podnikajících v celém potravinářském řetězci již od roku 1998.…
celý text
06. 03. 2012
ZAČÍNÁTE PODNIKAT? PODNIKÁTE? ŘEKNĚTE SI O PENÍZE Z EU
Víte, že můžete požádat o finance z dotačních programů EU? Využijte našich zkušeností s více…
celý text
09. 01. 2012
Cílem tohoto ½denního semináře je přinést účastníkům informace o zásadních změnách ve značení potravin dle evropské legislativy a následná prezentace těchto…
celý text
02. 12. 2011
Koncem listopadu bylo v Evropském věstníku zveřejněno nové nařízení o poskytování informací spotřebiteli na obalech potravin.
Nařízení bylo připravováno…
celý text
02. 12. 2011
Potřebujete nový stroj, zařízení, technologii, patent, software?
Dotační programROZVOJ – III. VÝZVA
Popis programu:Rozvoj malých a středních podniků…
celý text
29. 11. 2011
Vážení obchodní přátelé,
je nám potěšením představit nové webové stránky naší společnosti.
Nová webová prezentace přináší novou strukturu, širší spektrum…
celý text